Tällä kertaa teki mieli viikonlopun hyväksi jotakin helppoa. En ollut pitkään aikaan tehnyt moussekakkua ja halusin lisäksi kokeilla kaupoista löytyviä maustettuja rahkoja. Näin päädyimmekin anoppini kanssa tekemään yhteistyönä
Mangoisen lime-valkosuklaahyydykekakun (16 cm ympyrävuokaan)
Ainekset:
Pohja:
0,5 pkt digestiveja
0,5 prk piltti mangososetta
Murskaa keksit ja lisää sekaan mangosose. Sekoita tasaiseksi ja painele ympyrävuoan pohjalle. Laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
Täyte:
1prk lime-valkosuklaarahkaa
1 liivatelehti
1/4 dl maitoa tai limemehua
Laita liivatelehti likoamaan 10 minuutiksi. Kiehauta maito. Liuota liivate kiehuvaan maitoon. Sekoita hieman jäähtynyt maito-liivateseos rahkaan ja laita täyte pohjan päälle. Anna hyytyä 1,5h.
Päälle:
1prk piltti mangososetta
24.10.2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti