Pannacotta kinuskikastikkeella ja mariannerouheella
Pannacotta:
Ainekset
2prk kermaa
2rkl sokeria
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Laita maito, kerma ja sokeri kattilaan ja kiehauta ne. Lisää liivatelehdet mukaan koko ajan sekoittaen. Anna seoksen jäähtyä ja kaada se sen jälkeen annosmaljoihin, jotka laitetaan jääkaappiin. Kumoa valmis pannacotta lautaselle ja kaada päälle kinuskikastiketta ja ripottele päälle myös mariannerouhe.
Kinuskikastike
Ainekset
2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 dl siirappia
1 tl vaniljasokeria
2 rkl voita
1 dl sokeria
1 dl siirappia
1 tl vaniljasokeria
2 rkl voita
Laita kattilaan kerma, sokeri ja siirappi. Kuumenna sekoitellen kiehuvaksi. Pienennä lämpö ja keitä koko ajan sekoittaen noin 5 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä ja lisää kastikkeen joukkoon voi ja vaniljasokeri. Sekoita ja tarjoile.
5 kommenttia:
Juu, kesägrilliin. Vois olla herkkua. Ja mikä parasta, reseptiä on helppo muunnella! Ei muuten ollut kovin hyvä idea syöpötellä paprikaa vähän ennen painitreenejä. ;D
Tää oheinen herkku on varmasti ihanaa! Vitsit kun en saa nyt kuvia, tein tänään aivan sairaan hyvää pullaa suklaatäytteellä...Syötän suurimman osan vieraille, kun on tää "dieetti". :)
Näyttääpä herkulliselta! Oletko laittamassa reseptiä myös lukijoiden luettavaksi? :)
Hei Tanja!
Resepti on kokoajan ollut täällä luettavissa, painat tuosta tekstin alareunasta vain kohtaa "lisää" niin aukeaa, koko teksti :) Sama pätee muihin teksteihin. Muokkasin tuota nyt niin, että resepti näkyy samantien ilman klikkailua.
Ooh, mitä herkkua, saisinpa käyä ton kimppuun ;)
Kiitos ja kumarrus :> Ja kiva kun kävit vastavierailulla!
Nammmm herkkkua! Pannacotta on tosi ihanaa, koulussa ollaan monesti tehty, marjakastikkeella vaan useimmiten. Kinuskikastike olisi varmasti kans tosi hyvää :p Pitääpi kokeilla joskus moista!
Lähetä kommentti